Friday, July 28, 2017

happy mother's day

As salam.

My 3rd flower received from le husband after 6 years of marriage 😏. Received my first one when we were dating back then. Time tu, sejambak besaq kau. nak beli jiwa khen. Laki ai tak romantik ,time nak bagi bunga tu pun, kitaorang baru lepas dating la,he sent me back home.Pastu lepas drop tu,suddenly he called cakap tunggu sat dia tengah pusing nak pass barang. Ingat kan tertinggal barang dalam kereta dia, nampak kereta dia, berhenti, pastu hulur bunga 😍 ,then pause..krik..krik.

Second time,masa birthday ,awal pagi dia dah kuaq p mana entah. Tiba-tiba keluar bilik, there is a bouquet of fresh red flowers at the sofa.after that..is a history 😝..



To be truth, i am not a flower person. sebab tu laki aku tak bagi sebab i am not appreciates it,dia cakap.abis nak buat camna kan.bunga tu mesti layu.nak kena frame kan ke camne...that's why he prefer to ask what did i want ( or i will ASK , sebab nanti dia buat-buat lupa 😉 ).




So,this flower was delivered to my house ( sebab tengah cuti confinement ), terkejut i bila budak tu datang bell loceng.menjadik la surprise dia. ni untuk mother's day, tapi send 3 weeks after sebab time tu bunga murah lolssss 😒😒. Eryna yang pecah rahsia dia habaq, masa hari mother's day tu both of them p cari bunga tapi sebab over priced so abah tak beli. we went for dinner instead.




Ini budak meraung melalak nak bunga siap tak nak kawan mama.haish,at one point masa dia merajuk tu ,i cakap, kakak p la kawin,nanti dapat la bunga 😂😂 ,pastu haku yang panik kang dia nak kawin pulak ..

muka sengih terpaksa after dah pujuk and told her, we will buy you flower next time...during your convocation day..😁.




Simple but nice and pretty. i really like it.loves the way they wrap it nicely.it lasts at least a week plus before i threw it away 😆😆 and of course not in front of my husband or eryna ( because she will make up the stories like i did it purposely padahal bunga tu dah reput lah ).

happy mothers day all ( i know its way too late ).. i am a mother of two beautiful girls now.to the many more headache on the way 💆 with the drama queen .

xoxo.
💋

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...