Monday, October 10, 2016

Hello again..lama tak blogging

As salam.

Adus,banyak nya sawang.hari-hari bukak blog,pastu tutup.kering idea.penyakit M tetap bermaharaja-lela.harini rasa rindu pulak nak merepek.entry dekat draft masa last trip tu pun dah siap,tapi pic belum upload.haha.nak kena complete jugak travel tu sebab nanti suka baca balik cerita lama.That's the purpose of this blog pun,btw....

So yeah, i have a very good news to share,tapi kena tunggu few days more baru nak reveal.nanti later we talk about it.
Lately, i tetiba rasa nak beli duckscarves.i know i know,it's been ages in the market,baru skang nak try.so,i bought 2 for a trial..one is gorgette scarf and the other one, non other than limited edition KL scarves.tu pun jenuh nak dapat beli ,terpaksa beli dekat personal shopper.among all,she sells the cheapest,kira nya dia amik komisyen sikit jer la.berbaloi la sebab nak kena queue kat pavi lagi,nak post lagi.yang hangin tu kalau yang amik untung atas angin,beli online lepas tu mark up price.cisss...





So, yang LE i pilih kaler grey.mula-mula nak olive,tapi tukar fikiran.the one in ash blue dah sold out.yang gorgette tu as usual pink,kaler selamat.

My first time pakai, ok,i have to agree why people been crazy about it.easy to style kot.and just nice flowy.so, i am now tengah usya lagi few colors, rasa nya nanti memang akan ku jejak pavilion semata-mata duckscarves ni kot :D.

Yang LE pulak,nampak macam shiny tapi i tell u,bila pakai memang nampak esklusif,so its explain the quality and duck is really bring their brand to the new level...sebab tu kot,ada other brand ter "inspired" with duck,lalu wujud la donut scarves..hmm hmmm....





Semalam,konon nak usya the alphabet duck,and i almost trapped myself in.mujur masih waras.hahah.one,sebab i tak gheti style square scarve,so save my RM 300 from there.kalau la depa buat shawl.....phew....melayang beb duit..

So,yeah,have u been duCked ?? YES, i am Lols...
Tapi, i masih juga setia with my sugarscarf ,ariani  & neelofa.this three will always be my favourite on top of duCK...+_+.

xoxo.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...