LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, June 18, 2014

Balik kampung tu ari.

As salam.

Lama menyepi macam busy sangat.
Haritu yang sangat lama......balik kampung.
Berdua je dengan mek eryna.sebab laki panjat gunung kinabalu.

Masa tu firefly buat promo murah.
Return tickets for two dapat la RM 170 jer.
Yang mahal tiket eryna tau ,RM100.yang lebih tu tiket mama.Terus grab & kalau ikut hati rasa nak beli je banyak2.sebab travel date sampai next year kot.

So,petang khamis,kami naik Firefly.kocoh2 mula ingat flight 2.45 pm,rupanya 215 pm.nasib rumah dekat jer ngan epot subang.
Dah sampai,takdak parking ,kena la en hasben pusing lagi sekali jauh jugak la sebab masa turun tu,aku berlari2 takut tak sempat check in.
Memang sampai2 terus p express counter budak tu suruh masuk sekarang.
Tapi,aku keluar la balik sebab tak sempat nak salam tadi.
Ehem,wife mithali kena la muah muah dulu.
Esoknya flight hasben ke KK pulak.

Sekali,flight delay.isk,geram betui.dari 215 jadi pukul 3 pm la jugak.
Dah masuk dalam,mana ada kedai dalam tu.
Beli muffin ,air mineral & caramel latte kat Austin Chase kena RM40.hahahaha.cekik darah,air mineral harga RM10.


Masa dalam flight eryna ok jer.dia mana2 pun ok.
Bagi dia main i pad ,settle.

lepas tu tiba2 stewardess bagi i pad mintak buat survey pulak.
Boring2 boleh la layan.
Sambil makan muffin & oren.




Tapi,muffin tu bagi eryna ja.lepas abis makan ,boleh plak dia berry.nasib dah nak sampai,kalau tak bau satu flight. T________T.
Tu muka tengah menahan..huhuhu.takmo duduk tau pulak geli.




Balik kampung 3 hari jadi la.
Dapat makan mempelam harum manis yang sudah nak abis musim.
Lepas tu dapat makan durian pokok ayah yang tengah berbuah.Manis oooooo,terbaik,dah la obes durian tu.nyumsss...



Hadiah balik kampung.
Sebelah mata kena gigik nyamuk ke apa tak tau la.abis merah.
Peghelih memang panas hoii.nasib umah ayah ada ekon.tapi,balik rumah tok lagi satu,habis la gatai satu badan sebab takdak ekon.eryna ni kan jenis tak tahan panas.very the western >_<.



Daa...hepi faces :)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...