LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, July 19, 2010

Cruise & horse riding at Putrajaya

As salam..

Kali ni,KSS was organizing the horse riding & boat cruise at Tasik Putrajaya last Saturday.We took the opportunity since its really2 cheap which cost only RM50 for the horse riding which include breakfast at club & lunch during the cruise..its was really2 fun with the craziest people on earth around.We are like being 16 again ??????????

anita,aku,stef & lk
Yg plg kiri tu anita-dia ni baru join lagoon-manager procurement.boss si amoi yg suka jerit2 tu.kepala dia gile gak,mcm stef tu.aku pon suke gak join dia.ni kami saja plan pki pink+red sbb stef xde baju pink.so ,anita kena pki red nk bg balance..boley ??kih...kih
Since morning we gathered at d mosque & straight to d club for breakfast &  session with d horses..
See our pose with d statue..we luv camera!!!!


ni baru kt club,gelabah amik pic dgn statue
we had d chance to ride Tun Mahathir horses.Unluckily he's not around as off to Aussie.. tp,bukan kuda peberet dia la.kuda lain,tp yg Tun punya jugak.drg ckp,every sat/sun dia mmg turun sini,skali xdak rezki.aku dh get ready dah nk pose2 manja gitu ngan Tun,saje je kan g aussie.
is'nt he handsome ??he so manja & am so geli...xoxo.dia suka gesel2 ko tau.sbb tu la muka aku jdk mcm tu.geli kowt...tp,die sgt hensem..


Its took less than minute to tour d area..tu pon aku rs lamanya mamat tu bwk aku pusing.dh la kuda tu tinggi.ko nak naik,kena pijak kerusi ok.si anita tu plak kan,saje je main raba2 muntut aku,kunun nk tolak aku bg naik atas kuda..siots jek...ahhahaa..

ni mcm panca sitara kan..

& we headed 4 boat cruise after dat,,tp,wajib la pose2 dulu ...

ni siap stop tepi jln sbb nk amik kt sini.ntah pa pe kan.

memalukan diri msg2 d jambatan putrajaya

minah kt tepi anita & lk tu dr sunway tech kot.drg pon dh jdk geng join we all
see..tetiba kami dh jdk 6 org..
Pose & pose ....


We had fun ,we had joy ..guys,gonna miss u ols....xoxo

Friday, July 16, 2010

IAAPA 2010

As salam.

Kami menang lagi..congrates Sunway Lagoon.4 times in a row best attraction park in Asia.Bangga rsnya jadi staff Lagoon ( & pas ni no more..sob..sob).kali ni IAAPA -International Association of Amusement Park & Attractions held at Msia -for d 1st time.So,we lagi excited.Baru je bln 3 ari tu celebrated with Media -after won on 2009 which was announced in Korea..So,we all di invite tuk g fair kt KLCC convention & sgt happening.we took lots of photo -free image photo from vendors & lots of goodies bag.wah,syoknya...
They have animation theater , 3D ,4D  & 5D..Lagoon is planning on that very soon... gud lucks lagoon..

So,lets c d pic's taken during the IAAPA celebration at Lagoon..

wild west-seksa dah ni..
ni madagascar-depa umah dkt,blk salin baju,aku pki je uniform xbest tu


new attraction-flowrider
Ada plak new attract ,flowrider.benda alah ni kan,ala2 bahaya sket.air nya deras sgt,silap2 ko pki vikini,tetiba eh..ko dah naked..kt sblh tu ada cafe tau,pastu boleh ke,bdk2 opis aku ni duk usya minah2 salleh ni,siap gelak2 sbb tetiba minah2 ni leh xperasan,2 pieces nya dh ilang.jenuh la ko stop kan air,pastu kutip spentot ko,pki balik..sbb tu la maleh nk try sbb baju ko akan terangkat..ko kena pki baju yg betui2 ketat-ha,mcm swimming suit muslimah tu ok kowt.kalu xmmg free show..

aku penah gak nampak,laki la tapi..xde la tertanggal suma,tp dh half dah.nasib nmpk from back..eiyiyiyiyiy...@@@@@

 & some pic's at convention..dpt snap sket je since bateri kong..tp,dh byk amik free printed pic's & oso design on cards..so nice..Lagoon shud consider this machine coz its worth for investment..is it Mr CEO ???


aku mmg senyum bahagia sbb dh official resign


 sekian..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...