LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, June 1, 2010

Staff outing @ Genting Highlands

As salam.

Tahun ni opis wat outing since last yr xde apa2 aktiviti.There's lot & lots activities which organize under KSS,tp not my company -Sunway Lagoon..Mcm KSS,every week ada je g snorkelling la,atv rides la,holidays kt oversea/within Msia..rega yg we ol as staff bayo mmg sgt murahan since half are sponsored by the club (dh kata bulan2 kena deduct singgit)..just,if join under KSS,kena cepat la,staff yg beratus2 ribu lemon akan berebut2..so,within company ni la br nk wat..tp,dkt je pegi-Genting highlands...uish,kudukut la ,nasib bonus lebey...nges..nges..

Before outing,we ol ada friendly match between dept & games cam paintball,archery,volley ball,beach soccer & go-kart..syok jugak & sy dh merelakan diri join paintball,archery & volley ball..wah,lebam2 tgn ku kena shot..takit tau..

ni sblm archery-semua bangsa ada..



Yang laki kt tgh tu kan,boss baru aku.nama dia Mr Tim.ms ni aku dh nk resign,dia baru msk..so,xsure dia ok ke x..yg ujung plg kanan,nama dia stef.aku suke stef sbb dia frenly giller.kekdg aku g mkn ngan dia.apa2 dia mesti ajak aku,kalu nk g join aktiviti ke..sng citer-kami mmg sekepala la.siap plan nk panjat gunung kinabalu sesama sbb aku jeles,last year dia pg xajak..kata baik..sbb ms tu,dia ingt aku xsuke climbing..ish,silap la kan..

sblh aku ,yg cuns tu,adalah boss jugak,Vivian..dia ni baikkkk sgt..aku slalu borak lama2 kt bilik.pastu nanti si kepoh tnya..eh,apasal eh,u lama2 sana..padahal,aku kan suka share2 story ngan dia..ms last year appraisal kan,kami exchange story,aku smpi nangis2 citer mcm2 ngan dia..ha..ha..kelakar giller.pastu kpi aku almost perfect ok.siap bonus pon kababom lagi..aku syg kt bosses aku tau..
ni tgh tnggu nk dinner..bosan dowh dtg sini..

Pas mkn,blk tdo..pastu sok pagi g jenjln pastu kui 2pm ,akungan vivian blk ikut Mr Tim sbb malas nk tunggu bus.leceh..kui 4 pm dh blk..giller xbest...arghhhh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...